Shenmue 3 se loučí s kickstarterovou kampaní prvním videem
zdroj: tisková zpráva

Shenmue 3 se loučí s kickstarterovou kampaní prvním videem

15. 7. 2015 14:25 | Video | autor: Honza Konfršt |

Spíše než nějakou finální podobu hry představuje následující trailer na Shenmue 3 ukázku toho, jakým směrem v rámci grafické stylizace se plánují vývojáři vydat. Lákají tím zároveň k tomu, aby získali poslední finance v rámci končící kickstarterové kampaně. Do jejího konce zbývá posledních pár hodin, nedá se však říci, že by snad autoři trpěli na nedostatek pozornosti – požadovanou částku dvou milionu dolarů překročili zatím o téměř tři miliony dolarů.

Video poodhaluje Lake of the Lantern – světluškami prorostlou lokaci, v níž hlavní hrdina potkává původně ve snu se zjevující Shenhuu Ling. Koukněte a sáhněte si do svědomí, zda jste již Shenmue 3 podpořili či nikoli. 5 milionů dolarů není vůbec ošklivá částka, naopak, ovšem duchovní otec série, Yu Suzuki, se nechal slyšet, že pokud by chtěli hráči hru se skutečně otevřeným světem a titul srovnatelný se dvěma původními, tak by potřeboval těch milionů rovnou deset. Jedním dechem však také dodal, že Kickstarter není jediným zdrojem peněz.

Inu, uvidíme – našlápnuto má Suzuki a jeho tým kvalitně a všichni již víme, že největší momentum mívají crowdfundingové kampaně těsně po jejich startu a před koncem, kdy se jednotlivé týmy opírají o svá marketingová oddělení. A o výsledku celkovém si zatím nechme zdát a kroťme nadšení – Shenmue 3 vyjde nejdříve ve vánoční sezóně roku 2017, a to na PC a na PS4.

zdroj: Archiv

Nejnovější články