Škodovku a Rallye Monte Carlo dostanete až se season passem DiRT Rally 2.0
zdroj: tisková zpráva

Škodovku a Rallye Monte Carlo dostanete až se season passem DiRT Rally 2.0

20. 2. 2019 8:50 | Video | autor: Patrik Hajda |

Od chvíle, na kterou my závodní hráči čekáme několik let, nás dělí pouhopouhý týden. DiRT Rally 2.0 vychází příští úterý, ale jak už dnes bývá zvykem, s dražší edicí se do hry dostanete už tento týden. V takovém případě se můžete rovnou těšit na season pass, který slibuje kromě spousty aut i nové erzety.

DiRT Rally 2.0 se dá pořídit v běžné Day One edici, ale zároveň je k mání Deluxe edice, která vám zajistí první z prozatím dvou plánovaných sezón dodatečného obsahu a také dřívější přístup do hry, konkrétně 22. února, tedy tento pátek.

První sezóna odstartuje 12. března a půjde o šest týdnů, během kterých se vám obohatí vozový park a závodní lokace. V prvním týdnu se dočkáte Škody Fabia a Citroënu C4, o 14 dní později projedete Rallye Monte Carlo a dostanete nové polepy vozidel.

zdroj: Archiv

Za další dva týdny následuje BWM M1 a Opel Manta 400, následně švédská rally, poté Ford Focus RS 2007 se Subaru Imprezou a konečně v 11. týdnu dorazí německá rally. O druhé sezóně ještě nemáme podrobné informace, ale ponese se ve velmi podobném duchu.

Ve světě se už včera začaly objevovat první recenze, z nichž většina naštěstí tíhne k devítce (Metacritic v tuto chvíli ukazuje 87 z devíti recenzí). Český distributor bohužel ještě nemá recenzentské kopie, ovšem každý den napjatě očekávám dobré zprávy.

Co od hry můžete očekávat, vám krásně shrnul jeden z tvůrců hry – Clive Moody: „DiRT Rally 2.0 staví na výzvě, kterou nastavila originální DiRT Rally a přináší tu nejtěžší výzvu v historii série DiRT. Díky kombinaci propracovanějšího ovládání každého jednotlivého vozidla, vylepšeného systému počasí a nové degradace trati budete mít pocit, že je každá zkouška úplně odlišná od té předchozí. Každá zatáčka v každé lokaci má svou vlastní osobnost a řidič tak musí zůstat koncentrovaný a odhodlaný od začátku do konce. Miř na čistou jízdu, ale hlavně se dostaň do cíle!“

DiRT Rally 2.0 vychází 26. února na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Nejnovější články