Skřeti z Shadow of War mají slabost pro stroje a půjdou po vás s plamenometem
zdroj: tisková zpráva

Skřeti z Shadow of War mají slabost pro stroje a půjdou po vás s plamenometem

27. 8. 2017 13:15 | Video | autor: Adam Homola |

Skřetí sebranka byla docela pestrá už v Middle-Earth: Shadow of Mordor a letos v říjnu se přesvědčíme o tom, že fantazie tvůrcům rozhodně nedošla. Naopak ji v Shadow of War možná zapojují až moc, protože tentokrát přestavují skřetí kmen Machine, a to si pište, že tyhle „mechaniky“ chcete mít na své straně.

Členové kmene Machine si nepřekvapivě libují ve strojích a různých mechanických udělátkách, která jsou místy možná až příliš moderní, a tak když zrovna tihle chlapci neotáčí ozubenými koly, hází kolem sebe granáty nebo zapalují všechno, co jim přijde pod pracky, plamenometem. Ano, regulérním plamenometem.

Inovátoři z kmene Machine si neberou servítky, a když si zrovna nehrají s ohněm, narvou vám hořící granát rovnou do úst. A abyste se moc necukali, dupnou vám okovanou botou na tvář, jen aby uskočili těsně před tím, než se všude okolo rozletí vaše zuby i kusy hlavy. Chuťovka.

Machine nejsou pochopitelně v Mordoru sami. Doplní je celá řada dalších kmenů, jako například trefně pojmenovaný Teror, o kterém jste si mohli přečíst nedávno.

zdroj: tisková zpráva

Middle-Earth: Shadow of War už klepe na dveře – 10. října se vám na PC, PlayStation 4 a Xbox One pokusí připomenout, proč byla jednička tak dobrá, a proč bude pokračování (snad) ještě lepší.

Nejnovější články