Skvělá videa představují samopaly a pistole v Metru Exodus
zdroj: tisková zpráva

Skvělá videa představují samopaly a pistole v Metru Exodus

31. 1. 2019 14:56 | Video | autor: Patrik Hajda |

Je tomu sotva týden, co nám tvůrci Metra Exodus ze studia 4A Games ukázali video, v němž představili čtyři třídy zbraní, které na vás čekají v postapokalyptickém Rusku. Ve videu slíbili, že se na jednotlivé třídy podívají podrobněji a okamžitě tak začali konat. Dva typy už dostaly svých pár minut slávy.

Jako první se formou zajímavého rozboru s komentářem představily samopaly. Nemůže samozřejmě chybět zbraň, kterou bychom na naší půdě nazvali jednoduše kalach. Nicméně s trochou šikovnosti z něj uděláte obstojnou rychlopalnou snajperku s prodlouženou hlavní, zaměřovačem a delší pažbou.

Pokud upřednostňujete styl po hlavě do akce, asi zvolíte spíš obří zásobník a laserový zaměřovač, abyste mohli pálit hezky od boku. Úpravy ale mohou zajít ještě dál, a to až k Valve, což je název zbraně, která jako zbraň už ani nevypadá.

zdroj: Archiv

V případě pistolí jsou úpravy ještě obdivuhodnější. Jistě, můžete se pustinou procházet jako pravý pistolník s pouhým šestiraňákem (nebo dokonce jen tříraňákem), ale i z tohohle drobečka uděláte v mžiku oka odstřelovačku. Nebo samopal. A nabízí se samozřejmě i tišší způsob boje s tlumičem.

Možnosti jednotlivých tříd zbraní a hlavně jejich úprav už opravdu nejsou jen prázdnými slovy na papíře. Zajímalo by mě, zda vůbec budu mít důvod měnit třídu zbraní, když v rámci jedné zjevně půjde docílit i těch ostatních.

zdroj: Archiv

Následující dvě videa se zaměří na brokovnice a na nezařaditelné, jako je například kuše. Metro Exodus vyjde 15. února na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články