Slečna na koni vám předvede, jak to chodí na její farmě ve Farming Simulator 19
zdroj: tisková zpráva

Slečna na koni vám předvede, jak to chodí na její farmě ve Farming Simulator 19

18. 10. 2018 18:00 | Video | autor: Patrik Hajda |

Farming Simulator 19 není jen o orání, kultivování, sázení, hnojení a sklízení různých plodin. Správný farmář rozhodí své sítě, kde je to jen možné. Dobře, metafora se sítěmi je trochu scestná, protože rybář se z vás zatím nestane. Ale pokud jste odjakživa toužili po vlastních kravičkách, prasátkách, ovečkách a kuřátkách, pak vás náplň nového farmářského simulátoru uspokojí.

Podobný příběh platí o dopravních prostředcích. Dvoustopá vozidla jsou samozřejmostí – auta, traktory, kamiony a různé těžko pojmenovatelné stroje nemohou na pořádné farmě chybět. Avšak nově můžete doslova osedlat koně a na jeho hřbetě obstarávat záležitosti, které se obejdou bez motorizovaných prostředků s úložným prostorem. Kůň zároveň používáním sílí a časem ho můžete střelit movitým zákazníkům.

Celkem si pro vás tvůrci ze studia Giants Software připravili přes 300 licencovaných strojů, mezi kterými poprvé nechybí značka John Deere. Nová tažná zařízení vám pomohou s převozem koní a dobytka, ale i se sklizní nových plodin, jako je bavlna a oves. Farming Simulator 19 dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One 20. listopadu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články