Sledujte launch trailer Wreckfestu a kupujte, než zdraží
zdroj: tisková zpráva

Sledujte launch trailer Wreckfestu a kupujte, než zdraží

7. 6. 2018 17:30 | Video | autor: Patrik Hajda |

Pár dní nazpátek se objevila zpráva, díky které se červnový přísun závodních her rozšířil o třetí kousek. Přesně za týden totiž vyjede z early accessu duchovní nástupce starých dobrých FlatOutůWreckfest. Při psaní předchozí novinky jsem si posteskl, že nás tvůrci z Bugbear Entertainment nelákají novým videem. Teď však svou chybu (nebo záměr?) napravují a zvyšují tak očekávání.

Graficky sice nejde o žádné orgie, ale jen si to přiznejte. Kdy jste naposledy hráli destrukční derby s tak pěkným modelem poškození a hromadou trosek povalujících se po aréně? Jo, zlaté časy prvních dvou FlatOutů, které neodmyslitelně patří ke každé správné LAN párty. Nevím, jaký je potenciál Wreckfestu ve smyslu ponocování s bandou nerdů v kompy vytopené místnosti, ale minimálně onlinové derby pro 24 hráčů zní dost divoce.

Samozřejmě nechybí okruhové závody s neméně bouračkami, spousta vozidel včetně neférového kombajnu a tuning. Pokud jste o Wreckfestu někdy uvažovali, moc neváhejte. Early access na Steamu končí již 14. června a v ten den se ze současných 35 eur stane 45 eur. Pokud si navíc koupíte deluxe edici, budete nové hráče devastovat vozidlem, ke kterému se nikdy nedostanou. Konzolisté musí vyčkat až do 20. listopadu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články