Sledujte video shrnující novinky v datadisku Rising Tide pro Civilization: Beyond Earth
zdroj: tisková zpráva

Sledujte video shrnující novinky v datadisku Rising Tide pro Civilization: Beyond Earth

23. 7. 2015 11:28 | Video | autor: Aleš Smutný |

Mnozí si myslí, že teprve s datadiskem Rising Tide se sci-fi strategie Civilization: Beyond Earth teprve oprostí od dědictví své historické starší sestřičky. Teprve s ním totiž přijde osidlování mořských ploch, větší a divočejší interakci s místní faunou, přepracovaný diplomatický systém či sběr a kombinaci artefaktů. Novinkám v Rising Tide se bude věnovat série videí z dílny Firaxisu. To první ovšem přináší především rámcový pohled na to, co od datadisku čekat.

Video de facto shrne výše řečené, s tím, že v dalších dílech seriálu rozebere jednotlivé změny více do hloubky. Můžete si tak ale udělat pěkný obrázek o tom, jak moc datadisk změní původní, už tak povedenou, hru. Kromě toho jedna věc je o jednotlivých věcech číst, ale teprve pěkný názorný pohled na to, jak na mořskou metropoli útočí mimozemský kraken a vesele tříská chapadly do ikonky baráčků, dá vesmírnému kolonizátorovu tu správnou chuť na to vydat se osidlovat nehostinné kraje a planety.

Nakoukněte tak pod pláštík expanze a případně se těšte na další videa, respektive samotnou hru, protože Rising Tide by měla základní hratelností Beyond Earth pořádně zatřást a dodat jí onen scifistický punc originality. Do podzimu, kdy datadisk vyjde je ještě dost prostoru na detailní představení všech novot a inovací.

zdroj: Archiv

Nejnovější články