Sledujte záznam konference Sony PlayStation na E3 2015
zdroj: tisková zpráva

Sledujte záznam konference Sony PlayStation na E3 2015

16. 6. 2015 2:00 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Přes Microsoft, EA a Ubisoft jsme se v průběhu první letošní E3 noci postupně propracovali až k samotnému závěru, který tradičně obstarala tiskovka Sony. Na tu, stejně jako každý rok, dorazil do studia Petr Bulíř, bývalý redaktor Levelu a Oficiálního PS2 Magazínu. A jako vždy vlil trochu energie do našeho pomalu zmírajícího projevu. 

Petrova energie ale letos nebyla ani tolik potřeba - Sony se totiž na své konferenci opravdu předvedla a hned z kraje nás vytrhla z letargie novými záběry z The Last Guardian. Už jen toto zmrtvýchvstání by nám stačilo na to, abychom byli s konferencí spokojení, ale šlo opravdu jen o začátek. Krátce poté totiž přišlo na řadu představení nového titulu od autorů Killzone s názvem Horizon: Zero Dawn, návratu Agenta 47 v Hitmanovi, ambiciózní novinky od Media Molecule Dreams nebo remaku Final Fantasy VII. A jako nečekaný bonbónek navíc dorazil Ju Suzuki s ohlášením kickstarterové kampaně Shenmue 3. A chybět nemohl ani Nathan Drake...

Další původní videa, trailery, první dojmy, blogy a novinky z E3 2015 najdete v našem souhrnném Games.cz E3 2015 speciálu! Online nás můžete sledovat i na Facebooku, Twitteru, Instagramu a Youtube.

Nejnovější články