Sniper Elite 4 rozšířila druhá část DLC kampaně i velký update zdarma
zdroj: tisková zpráva

Sniper Elite 4 rozšířila druhá část DLC kampaně i velký update zdarma

26. 4. 2017 17:17 | Video | autor: Aleš Smutný |

Pokud už jste proběhli základní kampaň Sniper Elite 4, další prostor pro realizaci vašich odstřelovačských schopností vám poskytne minikampaň Deathstorm. Ta vychází jako DLC, je rozdělená na tři kapitoly a teď vyšla druhá. V Deathstorm se snaží Karl Fairbanks zjistit, jaké mají nacisté plány se svou novou zbraní založenou na plutoniu. Součástí průzkumu je tentokrát infiltrace města na severu Itálie, odkud musí osvobodit manželku důležitého vědce.

Minikampaň můžete hrát buď sami nebo ve dvou s kamarádem v rámci kooperace. Obsahově nabízí to, co byste asi tak čekali, tedy spoustu příležitostí pro hledání vlastní cesty jednotlivými situacemi v městském prostředí, možnost prostřílet se s vaší odstřelovačkou, pistolí s tlumičem nebo třeba i s velkým rámusem a střelbou z automatů.

Společně s druhým dílem Deathstorm vychází i Urban Assault Expansion Pack, v jehož rámci dostanete 8 „městských“ skinů na zbraně, mužskou a ženskou verzi maskovacího obleku a trojici slavných zbraní – Winchesterovku, Walther PPK a Sten. Druhá kapitola vás vyjde na 7 eur a Urban Assault Pack pak na 8 eur.

zdroj: Vlastní

Jestli se vám nechce do DLC investovat, je tu něco i pro vás. Velký update, který doprovází tato DLC, obsahuje zdarma novou mapu Urban, na kterou se můžete vydat jak v Survival módu, tak i ve všech dostupných multiplayerových módech. K nim se přidává jedna klasika a to Capture the Flag. Rebellion rozhodně nehodlají polevovat s podporou hry po vydání a na podzim se můžete těšit na další velký update tohoto typu, plus samozřejmě ještě předtím by měla vyjít třetí, poslední část Deathstorm.

Nejnovější články