Sony na videu připomíná všechny výhody PlayStation Plus
zdroj: tisková zpráva

Sony na videu připomíná všechny výhody PlayStation Plus

8. 11. 2013 12:15 | Video | autor: Adam Homola |

PlayStation 4 vyjde v Americe už příští pátek (u nás 13. prosince), a tak nám musí Sony před vydáním pořádně natlouct do hlavy, proč bychom si měli koupit zrovna jejich mašinku a přestat pokukovat po konkurenčním Xboxu One. My máme rozhodování jednodušší, protože Xbox One u nás letos oficiálně nebude. Po nedávné trojici videí o hrách, Dualshocku 4 a funkci Remote Play tu máme další kousek, tentokrát o službě PlayStation Plus.

Jak si jistě pamatujete, Sony na letošní E3 šikovně jen tak mimochodem zmínila, že pro hraní multiplayerových her bude předplatné PlayStation Plus vyžadovat, podobně jako Microsoft vyžaduje Xbox Live Gold. Bez PS+ si tedy multiplayer na PS4 u 99 procent her nezahrajete. Sice budou asi existovat nějaké free to play hry které budou pro všechny, ale multiplayer většiny her bude PS+ podmíněn.

Multiplayer ale samozřejmě není tím jediný, co PlayStation Plus přináší. Služba má smysl i pro hráče, kterého zajímají spíše singleplayerové hry. Nesmíme totiž zapomínat ani na věci jako je Instant Game Collection, díky které se můžete dostat v rámci předplatného “zdarma” ke spoustě dobrých her. Další výhody PS+ jsou taky exkluzivní slevy, cloudové úložiště a přístupy do bety různých her.

...

PlayStation Plus vás oficiálně vyjde na 5,49 euro měsíčně nebo na 39,99 euro ročně, tedy na podobnou sumu, jako konkurenční Xbox Live Gold. PlayStation Plus bude navíc fungovat na PlayStation 4, PlayStation 3 a PlayStation Vita. Pokud jste tedy zaháčkovaní na PS platformě s více mašinkami, dává PS+ velký smysl. Samozřejmě se obejdete i bez něj, ale některé věci budete muset oželet. A multiplayer, nebo online prvky obecně, budou mít v nadcházející generaci ještě větší slovo, než v té stávající...

Nejnovější články