Součástí vaší posádky ve World of Warships se může stát i Steven Seagal
zdroj: tisková zpráva

Součástí vaší posádky ve World of Warships se může stát i Steven Seagal

1. 11. 2016 14:25 | Video | autor: Aleš Smutný |

Další hrou, která se vydala za propagací do popkulturních vod plných herců a zpěváků je World of Warships. Stejně jako Arnold Schwarzenegger (Mobile Strike) či Mariah Carey (Game of War) se v reklamě na daný titul objevuje i Steven Seagal, který už neopouští svůj černý hábit a oranžové brýle. Víc, než samotné video je ale zajímavá jeho participace v samotné hře.

Pokud se budete snažit, můžete si Stevena Seagala naverbovat do své posádky, byť jen dočasně. Sice zde nebude v roli kuchaře (pokud neznáte tuhle narážku, neviděli jste Přepadení v Pacifiku a tedy máte vážné mezery v klasickém vzdělání), ale rozhodně vám bude sdělovat co se zrovna děje s vaší lodí.

K jeho zverbování ale musíte mít uživatelský účet na úrovni 10 a následně získat 70 tisíc XP v Ranked, Random, Team a nebo Co-op módech. Pak se k vám Steven přidá, ovšem jen na chvíli. Celá akce totiž poběží od 1. listopadu do 14.  prosince. Pokud vám tedy chyběl při námořním manévrování hlas Casey Rybacka, máte možnost jej na chvíli přivést na palubu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články