Spider-Man sundává masku a ukazuje se tak Peter Parker i další známé postavy
zdroj: tisková zpráva

Spider-Man sundává masku a ukazuje se tak Peter Parker i další známé postavy

31. 10. 2017 11:05 | Video | autor: Patrik Hajda |

Sony představila další díl v sérii herních adaptací Spider-Mana na letošní výstavě E3. Tehdejší záběry ze hry odhalily soubojový systém, klasické poletování po městě na pavučinách, QTE, Wilsona Fiska a hlavního záporáka Mistra Negativa. Nový trailer upouští od akčních pasáží a zaměřuje se spíše na příběh.

Wilson Fisk, též známý jako Kingpin, je konečně za mřížemi a Spider-Man si tak může dopřát zaslouženého odpočinku. To se samozřejmě týká i osobního života Petera Parkera, který si tak najde více času na svou zrzavou přítelkyni Mary Jane, tetu May, kámoše Milese a třeba se bude věnovat i škole a zájmovým aktivitám.

Jednou z nich je kupříkladu starání se o útulky pro bezdomovce, které po celém městě zřizuje hodný chlapík Martin Lee. Peter tou dobou ještě netuší, že Leeova slova: „Postarej se o toto místo. Představuje to nejlepší ze mě,“ jsou myšlena naprosto vážně. Lee má totiž svou temnou stránku, která devastuje město pod jménem Mister Negative.

zdroj: Vlastní

Zasloužený odpočinek pavoučího mladíka tak znenadání končí a město New York opět potřebuje svého modročerveného zachránce. Ale Peter má tentokrát pomocníky. K ruce mu jistým způsobem bude Mary Jane, ale i kapitánka Watanabe, s jejichž pomocí se pokusí zastavit řádění Mistra Negativa, udržet vše v tajnosti před tetou May a dokonce se objevuje další hrozba v podobě Osbornovy kandidatury na starostu.

Ale ani s Fiskem nemusí být vše tak definitivní. Klidně by mohl posloužit jako dočasný spojenec v boji se společným protivníkem a s jeho démonickými kumpány. Sony si stále nechává přesné datum vydání Spider-Mana pro sebe, takže nadále platí příští rok exkluzivně na PlayStation 4.

Nejnovější články