Spider-Manovi znepříjemní život i starosta Osborn a žoldnéřka Silver Sable
zdroj: tisková zpráva

Spider-Manovi znepříjemní život i starosta Osborn a žoldnéřka Silver Sable

20. 7. 2018 14:12 | Video | autor: Patrik Hajda |

Nový herní Spider-Man dorazí ani ne za dva měsíce a Sony logicky nepřestává s mediální masáží. Tentokrát potěšíte své marvelácké oko příběhovým trailerem se známými i méně známými hrdiny a antihrdiny, uvidíte poslední ze tří předobjednávkových obleků a můžete zauvažovat nad pořízením speciální edice PlayStation 4.

Spider-Man je velký vtipálek, ale někdy musí žerty stranou. Starosta Norman Osborn si chce udržet svůj post za každou cenu, a právě ve Spider-Manovi vidí hrozbu. Označí ho za nepřítele lidu a poštve proti němu nájemnou vražedkyni Silver Sable i s jejím zkušeným týmem likvidátorů. Objeví se Rhino, Electro, Scorpion, Taskmaster, Mister Negative a spousta dalších.

Spider-Man ale není sám. Má přeci tetu May, i když ta mu v boji se zločinem asi moc nepomůže. Zato kamarádi Mary Jane Watson a Miles Morales (který v komiksu převzal otěže po Peteru Parkerovi) udělají vše pro to, aby jejich milovaný Spider-Man mohl zase snáz dýchat. Jak je na tom Spider-Man s hratelností, se dozvíte z dojmů z E3.

zdroj: Archiv

Sony během Comic-Conu v San Diegu odhalila třetí a zároveň poslední z obleků, které dostanete k předobjednávkám. Svého Spider-Mana můžete navléct do džínové vesty, tenisek a kukly s pankáčem pod názvem Spider-Punk, druhý Iron Spider si bere inspiraci z posledních filmových Avengers, a pomocí neonů ve třetím obleku Velocity rozzáříte noční New York. Obleky bude možné získat i později ve hře.

Poslední novinkou z Comic-Conu je představení speciální edice PlayStationu v klasických barvách Spider-Mana – červený základ s bílým pavoukem. Vlastnímu stroji to sluší, ale červený ovladač s bílými tlačítky bych za svůj aktuální z Monster Huntera nevyměnil. Ať už sáhnete po samostatné hře nebo po bundlu s konzolí, zahrajete si nejdříve 7. září.

zdroj: Archiv

Spider-Man konzole zdroj: tisková zpráva

Spider-Man konzole zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články