Stáhněte si pre-alfa verzi české dinosauří hry Claw Hunter
zdroj: tisková zpráva

Stáhněte si pre-alfa verzi české dinosauří hry Claw Hunter

9. 5. 2017 14:54 | Video | autor: Aleš Smutný |

České studio Unidreamers se svým projektem Claw Hunter sice na Kickstarteru neuspělo, ale luk do žita ještě nehází. Hra prošla na Steamu Greenlightem a tvůrci nově nabízejí hratelný kus pre-alfa verze hry, který obsahuje především minihry jako je závodění na dinosaurovi a nebo jejich střílení na čas. Minihry se navíc počítají do globálního žebříčku a tak se můžete snažit být tím nejrychlejším a nejpřesnějším lovcem.

Tento build si můžete stáhnout zde a má 2,4 GB. Co vás v něm cca čeká ukazují videa níže, kde jsou i dvě minihry předvedené. Samozřejmě, spousta věcí odpovídá tomu, že je hra v pre-alfa fázi a do vydání je ještě daleko. Ale třeba samotná animace pohybu dinosaurů vypadá opravdu dobře a celkové vizuální zpracování vypadá k světu.

Stojí za připomenutí, že Claw Hunter měla být multiplayerová hra, nicméně tvůrci se rozhodli koncept překopat. Nyní je titul záležitost pro jednoho hráče, s příběhovou kampaní, v níž si zahrajete za trojici postav. Zápletka vás zavede na polynéský ostrov Kyvao, kde stále žijí dinosauři. Různé stezky osudu sem zavály mladého domorodého lovce Papahyho, holandského přírodovědce a šamanku, která s dinosaury žije a snaží se je chránit před nevyhnutelným vyhubením, pokud se o nich dozví svět kolem.

zdroj: Vlastní

zdroj: Vlastní

Nejnovější články