Star Wars: Battlefront II přináší poslední Císařův rozkaz
zdroj: tisková zpráva

Star Wars: Battlefront II přináší poslední Císařův rozkaz

2. 10. 2017 11:06 | Video | autor: Aleš Smutný |

Ano, multiplayer je pořád primárním módem, na nějž se budou upírat oči hráčů Star Wars: Battlefront II, ale pokud patříte mezi fanoušky Star Wars universa, nejspíš vás osloví i kampaň. Důkazem je i nejnovější video, v němž se ukazuje hlavní hrdinka Iden Versio, velitelka speciálních imperiálních jednotek Inferno Squad. Ve filmečku ze hry totiž dostává poslední Císařův rozkaz, v tuto chvíli podle všeho už posmrtně, protože ten se vydal na nedobrovolný let.

Popravdě, v tuhle chvíli mne kampaň láká víc než multiplayer. Multiplayerových klání desítek hráčů tohoto rázu tu je dost, byť samozřejmě nejsou ze světa Star Wars, ale příběhové střílečky přímo z tohoto světa? Ty mi už docela chybí. To, že budu moct hrát za záporáky, tedy alespoň ze začátku, kdoví, jak se povaha Iden vyvine, tomu dodává ještě trochu příběhového koření.

Samozřejmě, vše bude záviset na dvou věcech. Jak DICE dokáží prezentovat samotný příběh a pak samotné hratelnosti. O to první se nebojím. Samotný filmeček působí opravdu dobře technicky i z hlediska atmosféry. Ale jak se povede samotný obsah kampaně je ve hvězdách. Určitě se dočkáme misí, kde se ukáží jak pěchotní boje, tak souboje se vznášedly nebo rovnou stíhačkami ve vesmíru. Otázkou je, jak dokáže cesta Iden, která i překlene Epizody VI a VII udržet tempo. Poznáme 17. listopadu, kdy Star Wars: Battlefront II vyjde na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články