Startovní trailer láká na zahájení prodejů akčního RPG Sacred 3
zdroj: tisková zpráva

Startovní trailer láká na zahájení prodejů akčního RPG Sacred 3

1. 8. 2014 17:29 | Video | autor: Adam Homola |

Sacred je taková polozapomenutá série, která se vždycky připomene jen když má vyjít. První díl vyšel už před deseti lety, v roce 2004. A neměl to tehdy jednoduché. Laťka byla nastavená tři roky starým Diablem 2 + LoD proklatě vysoko a Sacred ji samozřejmě nepřeskočila. Přesto to byla dobrá hra, která si své fanoušky našla, ostatně bez nich bychom se nedočkali dvojky v roce 2008 a teď už nám klepe na dveře třetí díl, který právě vyšel.

Sacred 3 vyšel v Evropě už teď, v Americe se dočkají za pár dnů, konkrétně 5. srpna. Hra vychází jen na PC a minulou generaci konzolí, tedy Xbox 360 a PlayStation 3. Během vydání si pro vás tvůci nachystali tzv. First Edition, která v sobě navíc obsahuje třídu Malakhim a DLC Underworld Story. Pozdější verze hry tyhle dva bonusy obsahovat nebudou.

zdroj: Archiv

Načasování vydání je tentokrát zase podezřele podobné situaci z před deseti lety. Diablo 3 vyšlo nedávno a laťka pro hack and slash RPG je nastavená tak vysoko, že Sacred 3 bude mít co dělat, aby na trhu za svou plnou cenu obstál. Snad mu bude stačit jen znovunalezení svých dávných fanoušků, případně přilákání pár nových duší. Už jen kvůli těm vzpomínkám by si to hra zasloužila.

Nejnovější články