Startuje 4. sezóna Apex Legends s Revenantem v hlavní roli
zdroj: Foto: Respawn Entertainment

Startuje 4. sezóna Apex Legends s Revenantem v hlavní roli

4. 2. 2020 13:56 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Respawnu se v minulých dnech podařil roztomilý marketingový kousek – coby nového hrdinu populární battle royale týdny naznačoval šampióna MMA, aby ho během jednoho traileru zabil drsňák Revenant, který přelstil samotnou smrt. Ten se teď blíže představuje v novém videu, které vás zároveň uvede do stavu světa s nadcházející čtvrtou sezónou. Spoiler: hoří!

Video začíná vysněnou vizí budoucnosti společnosti Hammond Robotics, která má ve výhledovém plánu prosperitu a mír pro všechny. Zejména ta mírová pasáž ale rozhodně není v zájmu Apex Legends, takže rychlý střih, máme tu změny na mapě – uprostřed vyrostla obří kovová těžební konstrukce se signálním paprskem, u které se patrně strhne nejedna finální bitka.

Těžební procesy zapříčinily čilou tektonickou aktivitu, praskající země odhalila spoustu lávy a rozdělila hlavní město na dvě části. Co zůstává stejné, jsou stávající legendy, které v traileru odhalují pár nových skinů, jež jsou součástí battle passu pro tuto sezónu s více než stovkou exkluzivních předmětů.

zdroj: Archiv

Přibývá k nim samozřejmě právě Revenant, který předvádí svou ultimátní schopnost s energetickým polem, které jeho i parťáky krátce promění ve stíny. Po dobu trvání jsou nezranitelní a jakékoliv poškození je zneviditelní. Revenant také dokáže šplhat po zdech a do vínku dostal ještě speciální znehybňující granát. „Pst, je to jen zlý sen.“

V závěru si ještě můžete udělat názor na novou odstřelovací pušku Sentinel, která má oproti těm zaběhnutým jednu zajímavou inovaci v podobě nabíjení střel. Můžete tedy pálit v rychlejším sledu, nebo střely naopak nabít v duchu klasického snipování.

Apex Legends zároveň slaví první narozeniny, takže si až do 14. února můžete ve hře vyzvednout malý dárek v podobě červeného origami dráčka, věrnostního odznáčku a bonusových zkušeností.

Nejnovější články