Starý dobrý System Shock na nových dobrých záběrech z remaku
zdroj: tisková zpráva

Starý dobrý System Shock na nových dobrých záběrech z remaku

20. 3. 2019 12:45 | Video | autor: Patrik Hajda |

Dva System Shocky v jednom týdnu! Nejprve se po opravdu dlouhé době ozvalo regulérní pokračování série System Shock 3, aby se následně objevili i tvůrci remaku prvního dílu ze studia Nightdive. Ti nám před dvěma měsíci dali ochutnat v podstatě finální grafickou podobu hry běžící na Unreal Enginu 4, kterou si nyní můžete užít na mnohem delších záběrech.

Pokud jste s původním System Shockem nepřišli do styku a plánujete to napravit remakem, pak dobře zvažte zhlédnutí následujícího videa. Do 20 minut se totiž vejde spousta informací o příběhu, i když jsou podávané po menších kouscích skrz zvukové záznamy. Video nabízí ukázky z grafické i zvukové stránky, soubojového systému a průzkumu vesmírné stanice, kterou si podmanila umělá inteligence SHODAN.

Nicméně stále nejde o finální podobu hry. V úrovních prý chybí nepřátelé, zbraně, různé efekty a zvuky. Tvůrci zároveň použili několik skladeb pro dokreslení atmosféry a sbírají v komentářích pod videem na YouTube zpětnou vazbu, takže sami můžete svým názorem přispět k rozhodnutí, jaký soundtrack vám bude dělat doprovod. Ale ani tentokrát nedošlo k oznámení alespoň přibližného data vydání.

zdroj: Archiv

Nejnovější články