Stealth střílečka Past Cure vysvětluje zapeklitou zápletku a nabízí demo
zdroj: tisková zpráva

Stealth střílečka Past Cure vysvětluje zapeklitou zápletku a nabízí demo

8. 2. 2018 11:20 | Video | autor: Václav Pecháček |

Drobné doporučení pro marketingový tým střílečky Past Cure: příště pro natáčení svého příběhového traileru raději využijte zvukové studio místo domácího mikrofonu. Otravné šumění, kdykoli promluví vypravěč, působí poněkud neprofesionálně. Ale co je důležitější – příběh superagenta Iana, který trpí ztrátou paměti a ovládá mocné telepatické schopnosti, vypadá každou sekundou tajemněji.

Zápletka s amnézií, halucinacemi a tajemnou organizací, která po vás jde, je vážně trochu ohraná, ovšem autorům je třeba uznat jistou originalitu. Po Jasonu Bournovi se v jeho snech pokud vím nesápaly podivné bílé figuríny. Taky neuměl zpomalit čas ani se vymanit ze svého těla, aby si prohlédl okolí ještě předtím, než udělá první krok.

Střílení, plížení a boj muže proti muži by měly Agenta bez minulosti připomínat o něco víc než šílená mentální kouzla, a to samé platí o zápletce točící se kolem jakési neznámé konspirace. V tomhle případě jde o modrou drogu, která drží Iana naživu a chrání ho před zničujícími migrénami a kterou se někdo snaží skupovat v ohromných kvantitách. A Ian se tomuhle obchodu velmi rád podívá na zoubek.

zdroj: Vlastní

Jsou tu ale dva poměrně nepříjemné problémy. Prvním z nich je skutečnost, že kupující organizace (ta samá, která Iana zlomila a prováděla na něm strašlivé experimenty?) s sebou na předávku bere hotovou armádu po zuby ozbrojených maníků. To by pro borce Ianova střihu ještě nebyl takový problém – horší je, že hlavní hrdina začíná pomaličku šílet a jeho noční můry se prolínají i do skutečného světa.

Hodně štěstí, Iane! Přeju ti, ať své nepřátele dostihneš bez příliš velkého počtu loadingů. Startovní výstřel Past Cure zazní 23. února, a už teď si na Steamu můžete stáhnout hratelné demo.

Nejnovější články