Stejná hrůza, více střeliva - Not a Hero promění Resident Evil 7 v akčnější střílečku
zdroj: tisková zpráva

Stejná hrůza, více střeliva - Not a Hero promění Resident Evil 7 v akčnější střílečku

22. 9. 2017 11:43 | Video | autor: Patrik Hajda |

Dvanáct dní před letošním Štědrým dnem se naposledy vydáte do prohnilého světa posledního Resident Evil 7: Biohazard. Tou dobou vyjde zlatá edice hry s veškerým dodatečným obsahem, včetně dvou nadcházejících DLC End of Zoe a Not a Hero. Druhé jmenované představilo záběry z hraní na výstavě Tokyo Game Show.

V Not a Hero se ujmete role starého dobrého Chrise Redfielda, který se po událostech hry snaží jednou pro vždy ukončit šířící se monstra. Cesta ho a jeho jednotku vojáků z New Umbrella zavede do spletitých důlních tunelů, kde se to nehezky zvrtlo.

Redfieldovi dělá v ukázce doprovod jen ženský hlas ve vysílačce, který ho informuje o ztracené jednotce a nutnosti prozkoumat, co jsem jim stalo. Narazí při tom na svého uvězněného kolegu a samozřejmě i velkou spoustu děsivých monster.

zdroj: Archiv

Ty je stále rozumnější mlátit po hlavách a neplácat tak zbytečně cennými náboji, ale když se jich na vás valí už příliš, musíte sáhnout po přesných zásazích do hlavy a granátech. Hra tak z těchto záběrů působí víc jako střílečka, než původní hororová adventura, byť i v tomto případě má Redfield problém s prázdným zásobníkem.

Zda se celé DLC ponese v akčnějším duchu, závisí na jediném – potřebujete spoustu mrtvých kolegů, kteří vás budou zásobit municí. Not a Hero rozčísne osud světa 12. prosince a to zcela zdarma. Ve stejný den vyjde i DLC End of Zoe, které dostanete v rámci season passu, koupíte samostatně nebo spolu s v ten den vycházející zlatou edicí.

Nejnovější články