Strašení hraček z Five Nights at Freddy’s pokračuje letos na podzim
zdroj: tisková zpráva

Strašení hraček z Five Nights at Freddy’s pokračuje letos na podzim

24. 5. 2016 10:19 | Video | autor: Petr Poláček |

Kdyby se vyhlašovala cena pro nejefektivněšího vývojáře, musel by ji dříve či později vyhrát Scot Cawthon – tvůrce prapodivné série hororových lekaček Five Nights At Freddy’s. Vždyť první čtyři díly stihl vytvořit a vydat během necelého roku! Sklidil úspěch, nabral fanoušky, vydělal peníze, sepsal novelu, Warneři chtějí podle FNaF točit film, co víc si může Cawthon přát. Snad si jen napravit pošramocenou pověst kvůli spin-offu Five Nights At Freddy’s World, který se nepovedl, vyšel nedokončený, Cawthon za něj vrátil všem kupujícím peníze a nakonec ho vydal zdarma. Zmíněná náprava autorovy reputace by měla mít podobu hry Five Nights at Freddy’s: Sister Location, na kterou tvůrce upozorňuje trailerem.

Půjde o další spin-off nebo přímého nástupce prvních čtyř her, přestože v názvu chybí číslovka, a Cawthon upozorňoval, že čtyřka je poslední díl v sérii? Je to pravděpodobné, protože už právě FNaF 4 hráče odvedla z pizérie a děsící hračky zatáhla domů. Podtitul Sister Location naznačuje, že bát se letos na podzim budete v nové lokaci. A soudě dle videa dojde i na nové hračky. Ostatně, teorií má počtená fanouškovská základna už nyní celou řadu.

zdroj: Archiv

Five Nights at Freddy’s: Sister Location by měla vyjít letos na podzim, ale když Cawthona popadne tvůrčí záchvat, je schopný hru vydat klidně o několik měsíců dříve. V případě Five Nights At Freddy’s World se mu to nevyplatilo, protože hru vydal nedokončenou, ale zjevně se poučil. A třeba mu stále někteří nazlobení fanoušci tento přešlap po vydání Sister Location odpustí.

Nejnovější články