Strategie ze starověké Číny Oriental Empires spustí early access v září
zdroj: tisková zpráva

Strategie ze starověké Číny Oriental Empires spustí early access v září

31. 8. 2016 11:49 | Video | autor: Aleš Smutný |

Historie Číny je nesmírně bohatá už ve starověku, ale bohužel se o ní v běžných osnovách moc nedozvíte. Nicméně právě z období formování čínského státu vychází pozoruhodný strategický mix Oriental Empires, který v sobě kombinuje prvky 4X strategie i realtime bitevní strategie ve stylu Total Waru. Malý nezávislý tým Shining Pixel Studios hru velkého záběru konečně dostal do fáze, kdy ji chce prezentovat v rámci early accessu na Steamu, což doprovází i videem.

To velmi rámcově vysvětluje situaci na daném území během rané doby bronzové a nastiňuje tak i váš cíl ve hře. Vypracovat se z vůdce jednoho z šestnácti klanů do role vládce nad mnohem větším a významnějším územím. Z jediné skromné osady se tak máte stát vládcem celého Podnebesí. Což se samozřejmě nemusí povést a třeba se spokojíte s tím, že si území rozkouskujete a napíšete vlastní verzi Příběhů Tří říší.

O tom, jak bude hra vypadat vám ale víc, než nový trailer vypoví víc hodinový livestream ze hry, který najdete níže. Uvidíte tak celou mapu rozdělenou na hexy a především se přesvědčíte o tom, že tohle není kopírka Total Waru. Ačkoliv bitvy probíhají podobným stylem, všimněte si třeba, že nejsou v odlišném módu, ale plynule do nich přecházíte z náhledu na strategickou mapu. Počítejte ale s tradičními proprietami historických strategií, tedy správou měst, vývojem nových technologií, diplomacií apod. 20. září tedy vyjde early access Oriental Empires na Steamu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články