Strážní vlci, čtyři fanatici a medvěd jako parťák. To je pět videí z Far Cry 5
zdroj: tisková zpráva

Strážní vlci, čtyři fanatici a medvěd jako parťák. To je pět videí z Far Cry 5

5. 3. 2018 14:40 | Video | autor: Patrik Hajda |

Uběhly sotva čtyři dny od posledního videaFar Cry 5 a Ubisoft už nás zase zásobuje další salvou záběrů z šíleného kraje Hope County. Tentokrát vychrlili hned pět nových videí. Jedno ve třech minutách prezentuje šílenou akci, zbylé čtyři se věnují kvartetu pomatenců, kteří svou zvrácenou vírou ohrožují životy prostých lidí v Montaně.

Nejvýživnější jsou záběry z hraní nazvané Chaos v horách. V této oblasti se vyžijí všichni plíživí hráči, kteří uvítají vyvýšené pozice pro odstřelování a následné doplachtění do zad nepřátel pomocí wingsuitu. Záběry jsou správně chaotické – v jednu chvíli se hráč pere s vycvičenými vlky, ve vteřině se ve zdrogovaném stavu snaží prostřílet budovou, aby záhy podrbal svého medvědího kamaráda po obří hlavě.

Jsou zde frenetické přestřelky, bazuky, výbuchy, rádoby drsné hlášky, oběti vystavené na veřejnosti pro výstrahu a ukázka kooperace. Zbylá čtyři videa nechávají během pár desítek vteřin nakouknout do pomatených životů Faith, Josepha, Jacoba a Johna Seedových. Far Cry 5 vychází již 27. března na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články