Střílečka Verdun z 1. světové vypadá lépe než před rokem a vyjde v létě
zdroj: tisková zpráva

Střílečka Verdun z 1. světové vypadá lépe než před rokem a vyjde v létě

21. 5. 2014 18:49 | Video | autor: Aleš Smutný |

Před skoro rokem jsme vás poprvé informovali o multiplayerové střílečce Verdun, která zaujala především tím, že se odehrává během první světové války, což není ve hrách často užívané téma. Verdun jste tehdy mohli najít na Steam Greenlight a hra byla k vyzkoušení dostupná zdarma. Nutno říci, že byla dost strohá a k zábavnosti jí hodně chybělo. Tvůrci však na hře hodně zamakali a nyní Verdun připravují na ostré vydání.

Momentálně už si Verdun můžete pořídit v rámci early access za 16 eur. Soudě dle nového videa tvůrci udělali opravdu velké množství změn, tedy alespoň po audiovizuální stránce, novější buildy hry jsem ještě v ruce neměl. Právě v rámci květnového updatu se objevily německé a francouzské hlasy, tvůrci vylepšili interface, vybalancovali zbraně a přidali novou mapu, Flandry.

Hlavní novinkou je ovšem informace, že „někdy v létě“ Verdun vyjde v plné verzi. Prý hra strávila na Greenlightu víc než rok, což tvůrcům umožnilo provést důležité změny a vylepšení. Navíc v létě uplyne sto let od začátku 1. světové války, a vydat ve stejném čase hru sedí i symbolicky.

Netuším, jak je to se zalidněností hry, což byl před rokem problém (to se však o hře skoro nevědělo), ale jak už jsem psal, z hlediska grafiky i zvuků mi přijde, že tvůrci udělali velký kus práce.

zdroj: Archiv

Nejnovější články