Střílečku Insurgency: Sandstorm si můžete o víkendu vyzkoušet zdarma
zdroj: Foto: Focus Home Interactive

Střílečku Insurgency: Sandstorm si můžete o víkendu vyzkoušet zdarma

6. 12. 2018 10:54 | Video | autor: Patrik Hajda |

Do pekelných ohňů multiplayerových stříleček se zanedlouho chystá Insurgency: Sandstorm. V době, kdy se hráči tohoto žánru naplno vyžívají v Call of Duty: Black Ops 4 a Battlefieldu V, jde o poměrně odvážně zvolené datum vydání, nicméně Insurgency je dost jiná na to, aby mohla s ostatními koexistovat. Ještě než sáhnete po peněžence, dostanete o víkendu možnost zakusit její realistický příklon k novodobým konfliktům.

Opravdoví nadšenci do Insurgency: Sandstorm už jistě mají předobjednáno, protože jedině touto cestou se dostanou do probíhající uzavřené bety. Ti, kteří s předobjednáním váhají, mohou od pátku do konce víkendu naskočit do otevřené bety. Ta oproti té uzavřené dostane nálož obsahu, který ji přiblíží k plné hře, jež bude následovat 12. prosince na Steamu.

A protože by takové oznámení samo o sobě bylo dost suché, tvůrci ze studia New World Interactive k němu přihazují osm minut komentovaných záběrů ze hry. Z nich se dozvíte o důrazu na realističnost, který se týká zbraní, balistiky, penetrace různých materiálů, minimalistického hudu bez nesmyslných ukazatelů, realistické kapacity zásobníků a tak podobně.

zdroj: Focus Home Interactive

Video dále představuje různé herní módy, funkce jednotlivých tříd, možnosti úpravy postav a zkrátka vše, co vás v plné hře čeká. A nejenom to. Stejně jako v případě předchozí hry se po vydání dočkáte nových zbraní, map, vybavení, podpory modifikací a dalších vylepšení, za která nebudete nic platit.

Insurgency: Sandstorm naleznete pouze na Steamu. V rámci předobjednávky, ke které je stále dodávaná uzavřená beta, ušetříte 10 % z 30 eur, a pokud vlastníte předchozí díl, pak ušetříte dalších 10 %. I na válce se dá ušetřit.

Nejnovější články