Střílení monster v multiplayerové akci Hunt: Showdown je za rohem
zdroj: tisková zpráva

Střílení monster v multiplayerové akci Hunt: Showdown je za rohem

15. 10. 2017 10:30 | Video | autor: Adam Homola |

Týmová taktická akce Hunt: Showdown od Cryteku vyjde už brzy na Steamu v rámci předběžného přístupu, a právě na to upozorňuje nově vydané video. Z něj se sice dozvíte méně než z videa před pár dny, ale zase s ním nestrávíte skoro čtvrt hodiny a shrne vám co všechno od hry můžete čekat.

V první řadě můžete vyhlížet kompetitivní taktickou PvP akci s výraznými PvE prvky, kdy jsou zastoupeny jak kousky survival žánru, tak akcí založených na jednotlivých zápasech. Crytek chce Hunt: Showdown držet v programu předběžného přístupu minimálně rok, nicméně nevylučuje, že to může být i kratší, či naopak delší doba. Všechno prý záleží na komunitě, jejich názorech a množství práce, které budou muset tvůrci na hře ještě udělat.

zdroj: Vlastní

Hru sice na Steamu najdete pod tímto odkazem, ale vedle toho že chybí datum vydání předběžného přístupu („brzy“), marně byste hledali i cenu hry. Vývojáři svůj plán cenu eventuálně zvýšit ale nijak netají a upozorňují, že zatím neznámá cena se při vydání plné verze hry s nejvyšší pravděpodobností zvýší.

Stejně tak si budeme muset ještě chvíli počkat i na hardwarové nároky, které na Steamu zatím nejsou, respektive je tam jen minimální doporučení pro operační systém: 64 bitová verze Windows 10.

Nejnovější články