Superhrdinou snadno a rychle díky brutálním schopnostem v Rage 2
zdroj: tisková zpráva

Superhrdinou snadno a rychle díky brutálním schopnostem v Rage 2

8. 3. 2019 12:06 | Video | autor: Patrik Hajda |

Doom Eternal, nebo Rage 2? Jedna akčnější řež než druhá, přičemž ta druhá se rozhodla ukázat spoustu schopností, které si v ní můžete osvojit. Nakonec je úplně jedno, které si oblíbíte. Všechny mají brutální výsledek, který z protivníků udělá nechutnou lidskou kaši. Nebo zvířecí, tady se kreativitě meze nekladou.

Superhrdina pustiny, tedy vaše postava, má k ruce spoustu zábavných hraček. Například mocný úder do země, který je tím účinnější, z čím větší výšky je proveden. Drtivý dopad efektivně i efektně popraví vše v dosahu.

Když nemáte náladu na skákání a někdo se octne ve vaší komfortní zóně, pomůže takzvaný shatter. Tlaková vlna nebožáka odhodí, a pokud mu hlava nepukla rovnou, postará se o to zeď, na kterou ho přišpendlíte.

zdroj: Archiv

Když je protivníků víc, můžete je spoutat dohromady pomocí vortexu a ten následně zkombinovat s libovolnou jinou schopností či obyčejným granátem. Možná to zní zvláštně, ale v Rage 2 se můžete i bránit pomocí bariéry, ovšem není to až tak divné, jelikož bariéra zabije kohokoliv, kdo projde skrz.

Schopností je ještě mnohem víc a všechny se dají dál vylepšovat. Někdy jde o pouhé zvýšení udíleného zranění nebo snížení cooldownu, ale v některých případech se odemknou úplně nové funkce. Klíčem k úspěchu bude v konečném důsledku kombinace všeho, co hra nabídne.

Video výše je prvním z řady snímků, které se zaměří na ústředního superhrdinu. Příští týden se můžete těšit na představení zbraní a vybavení. Rage 2 vychází 14. května na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Nejnovější články