Sváteční GamesPlay - hrajeme taktickou strategii Mutant Year Zero: Road to Eden
zdroj: tisková zpráva

Sváteční GamesPlay - hrajeme taktickou strategii Mutant Year Zero: Road to Eden

27. 12. 2018 15:00 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Víme o tom, že vám GamesPlay Mutant Year Zero: Road to Eden slibujeme už nějaký ten čas, nemilosrdný proud předvánočních večírků a adventních příprav nás však strhl s sebou, takže jsme byli nuceni ho odložit. V období mezisvátečním nicméně konečně nastává jeho chvíle. Nachystejte si cukroví a taktické buňky!

Mutant Year Zero: Road to Eden je zdařilou taktickou strategií ve stylu XCOMu, jak jste se koneckonců mohli dočíst v osmičkové recenzi. Namísto obyčejných vojáků ovšem taktizujete s těmi zmutovanými, což mimo jiné znamená, že ústřední dvojicí tvoří prase a kachna. Na jejich vznešených cílech v podobě likvidace těch zlých mutantů to ovšem nic nemění.

Lukáš se Šárkou si odskočili tak maximálně od likvidace posledních zbytků bramborového salátu, oba ovšem strávili pěkných pár hodin jak s MYZ, tak i s jinými tituly žánru tahových strategií. Což nutně nezaručuje, že jim to taktizování dnes půjde, ale jsou přeci ještě pořád Vánoce, tak buďte shovívaví. A svou shovívavost klidně hojně projevujte v přidruženém chatu na YouTube.

zdroj: Archiv

Nejnovější články