Systém lovu monster z Norscy pro Total War: Warhammer představuje epické bitvy a ještě epičtější jednotky
zdroj: tisková zpráva

Systém lovu monster z Norscy pro Total War: Warhammer představuje epické bitvy a ještě epičtější jednotky

4. 8. 2017 10:11 | Video | autor: Aleš Smutný |

Ačkoliv jsem si až doposud brousil zuby na Druchii z Total War: Warhammer II, je mi jasné, že se ještě předtím vrátím k prvnímu dílu. Důvodem bude asi poslední rozšíření jménem Norsca, které představí řadu hodně specifických prvků pro kampaň za tyhle severské válečníky, monstra, lovce a uctívače Chaosu v jednom. Po minulém videu, které se věnovalo jen kampani za trollího vůdce Throgga se tentokrát můžete podívat kromě kampaně za druhého vůdce Wulfrika i na bitvu s trojicí ledových wyrmů.

Wulfrik je legendární lovec monster. A protože Norsca nebere nic polovičatě, nemyslí se tím, že by si občas zašel ulovit nějakého trolla či vlka. Postupem kampaně si budete moci odemykat jednotlivá legendární monstra, jejichž ulovení spočívá v sérii úkolů, na jejichž konci vás čeká pořádná bitva. V tomto případě jde Wulfrik na Frigustrexe, obrovitého ledového wyrma, který si do bitvy kromě pár ledových trollů vzal i své menší bratříčky.

Kromě toho, že je Frigustrex a jeho příbuzní obrovité létající monstrum, které způsobuje terror, umí ještě vyvolat sněhové bouře, které ničí i jinak chladu uvyklé Maraudery z Norscy. Nicméně, když se vám podaří Frigustrexe a všechny z těchto legendárních monster, ulovit, dostanete možnost do armády verbovat nové unikátní jednotky, v tomto případě ledové wyrmy. Ti sice stojí pořádné peníze, ale jejich efektivita na bojišti bude velká. A navíc se na ně hezky kouká.

zdroj: Archiv

Celý systém lovu monster má pro Norscu ještě další klíčovou roli – peníze. Tihle severští nájezdníci nejsou moc schopní rozběhnout udržitelnou ekonomiku a jejich primární příjmy přichází z nájezdů a právě lovu legendárních monster. Kupříkladu za Frigustrexe dostanete 10 tisíc zlaťáčků a to je pořádná vzpruha pro vaší zmrzlou ekonomiku. Když k tomu přidám celý systém uctívání bohů Chaosu (kteří tu mají severská jména, ale poznáte je podle atributů snadno), vypadá hraní za Norscu dostatečně unikátně. Samotné DLC vychází 10. srpna a stojí 10 eur a nebo jej dostanete zdarma k předobjednávce druhého dílu.

Nejnovější články