Taktická tahovka Frozen Synapse 2 předvádí novou verzi a letošek už nestíhá
zdroj: tisková zpráva

Taktická tahovka Frozen Synapse 2 předvádí novou verzi a letošek už nestíhá

22. 12. 2017 16:20 | Video | autor: Adam Homola |

Taktickou tahovku Frozen Synapse 2 jsme po loňském odkladu měli očekávat letos a vzhledem k blížícímu se konci roku nás tak čekalo příjemné vánoční překvapení. Jenže to teď navzdory oficiálním informacím na webu hry či na produktové stránce FS2 na Steamu padá. Vývojáři totiž na Twitteru jen tak mezi řečí prozradili, že nás letos žádné překvapení nečeká.

Respektive žádné příjemné, protože jsme se na Twitteru od Paula Taylora dozvěděli, že Frozen Synapse 2 letos opravdu nevyjde. Hra se odkládá na příští rok a podle PC Gameru, který Taylor retweetoval, bychom se měli dočkat snad už v první polovině roku.

Nové informace by tak na sebe neměly nechat dlouho čekat, ale malou náplastí na nenápadně oznámený odklad je alespoň nové přiložené video.

zdroj: Archiv

To má dobrou čtvrt hodinu, během které vám tvůrci představí aktuální verzi hry. Sami si ji tak můžete porovnat s předchozími materiály a uvidíte, že hra ušla velký kus cesty. Všechno to do sebe začíná hezky zapadat, jen si na výsledek budeme muset ještě několik měsíců počkat.

Nejnovější články