Tea Club #18: Planet Nomads
zdroj: tisková zpráva

Tea Club #18: Planet Nomads

28. 2. 2016 11:23 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Kombinace stavění domů, ale i vozidel, prozkoumávání procedurálně generované planety a přežívání mezi agresivními zvířaty přinesla ostravskému studiu Craneballs téměř sto tisíc liber na Kickstarteru. O obsahu, a také o komplikacích vývoje hry Planet Nomads přišli do našeho studia popovídat Dan Maslovský a Petr Růžička, pro které je Planet Nomads jednak úspěšným projektem, ale také premiérovým PC projektem.

Doposud se studio Craneballs věnovalo především mobilním hrám (série Overkill a další) a PC scéna pro něj byla zemí nepoznanou. Nakonec právě tam ale na tvůrce a jejich projekt čekalo velké překvapení. Dan a Petr v našem Tea Clubu mluví nejen o srážce Craneballs s novou platformou, ale především vysvětlují způsob, jakým jsou provázány tři pilíře hratelnosti Planet Nomands (stavění, přežívání, prozkoumávání), a proč musí Petr v designu víc škrtat než přidávat.

Povídání je to zajímavé a kromě video verze vám nabízíme i audio pro poslech v autobuse nebo v autě.

zdroj: youtube.com

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články