Tea Club #30: Pavel Kubát o Aggressors: Ancient Rome
zdroj: tisková zpráva

Tea Club #30: Pavel Kubát o Aggressors: Ancient Rome

31. 8. 2018 17:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Nejprve to měla být strategie z období druhé světové války, ale po několika letech Pavel Kubát změnil zasazení do období rozmachu římské civilizace. Dohromady nad vývojem Aggressors: Ancient Rome strávil deset let, které zakončil vydáním na konci srpna 2018. Během té doby prošla hra mnoha úpravami (se starší grafikou můžete srovnávat třeba v článku od Vaška) a stala se propracovanou 4X strategií inspirovanou velikány jako Civilization nebo Rome: Total War. Jak se od jmenovaných liší, a jak fungují herní pravidla, vám řekne Pavel v třicátém Tea Clubu.

Aggressors: Ancient Rome v sobě kombinuje řadu strategických postupů pro ovládnutí antické Evropy. Detailní nastavení parametrů každé hry, ale i aktivity, by podle Pavla mělo každému přinést pocit, že pohybuje figurkami na herní desce a interaguje s řadou konkurentů – ať už politicky, ekonomicky nebo válečně. Poslechněte si (a podívejte se), jak to celé vypadá. Recenzi na hru čekejte v nejbližších dnech.

zdroj: Archiv

Jak je na Games.cz zvykem, kromě video verze je k dispozici i stáhnout i audio pro poslech v autobuse, tramvaji, metru, vlaku, letadlu, ponorce, Mezinárodní vesmírné stanici nebo v autě.

Podcasty od Games.cz a další videa od naší redakce můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky nebo tipy směrujte do dedikované diskuze nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články