Tea Club #8: Factorio
zdroj: tisková zpráva

Tea Club #8: Factorio

3. 8. 2014 11:24 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Prozkoumej, postav a znič! Takové by mohlo být motto české budovatelské strategie Factorio. Přistanete v ní na planetě s funfujícím ekosystémem a během několika hodin postavíte industriální komplex na těžbu, zpracování a výrobu. S každou novou továrnou vzrůstá vaše produkce a příroda kvílí. Inu, industrializace není něžnou milenkou. Ve skutečnosti jde ve Factoriu hlavně o stavbu dolů a továren a jejich spojování do divokého snu továrníka budoucnosti. Hra upoutala spoustu lidí, na IndieGoGo její autoři vybrali dvaadvacet tisíc euro a nyní se posunují směrem k vydání.

Michal Kovařík a Tomáš Kozelek nám v půl hodinovém rozhovoru popsali celou cestu – od prvních krůčků, zoufalství a naivity až k funkčnímu „garážovému“ týmu, který jde cílevědomě za svou vizí. Kluci mluví i o vlídném přijetí komunitou anebo o běhání jako očistném procesu v dobách, kdy jde vše do háje. Co bychom vám měli povídat: na tenhle rozhovor se určitě podívejte. Nebudete litovat. A třeba hned zkusíte demo Factoria.

Audio verzi osmého Tea Clubu si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Vlastní

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články