Temné sci-fi Gods Will Be Watching oznamuje svůj zítřejší příchod
zdroj: tisková zpráva

Temné sci-fi Gods Will Be Watching oznamuje svůj zítřejší příchod

23. 7. 2014 18:01 | Video | autor: Aleš Smutný |

Z původního soutěžního příspěvku na Ludum Dare 26, který si stále můžete zahrát, a který je stále pekelně těžký a bezútěšný, se vyklubala „plná“ hra nesoucí stejný název – Gods Will Be Watching. V rámci šesti scénářů se představí svět intergalaktické špionáže a jeho bezskrupulózní povaha. Na vás jako seržanta Burdena čeká velké množství voleb, z nichž žádná nebude ta "správná", ale všechny ovlivní další vývoj příběhu.

Na Gods Will Be Watching se neskutečně těším, protože slibuje nekompromisní emocionální brutalitu a zároveň propracovaný příběh. Nejde ani tak o kostičkovanou krev, ale obtížné volby bez černobílého rozsouzení. Přežívání v divočině za cenu životů některých členů skupinky, mučení, kdy účel možná světí prostředky a možná ne, použití biologických zbraní, genocida... Gods Will Be Watching si nebere lehká témata a sklíčená atmosféra z nového traileru odkapává podobně jako krev z vyražených zubů.

Zároveň tento trailer oznamuje, že naše čekání na morální rébusy je skoro u konce, protože Gods Will Be Watching vychází zítra na PC. Koupit si jí můžete třeba na Steamu nebo skrze oficiální stránky. Tak se připravte, na vašich volbách bude záležet, ale jejich morální ospravedlnění posoudí asi jen bohové.

zdroj: Archiv

Nejnovější články