Tenhle lékař škodí zdraví. Desperados 3 představují Doca McCoye
zdroj: tisková zpráva

Tenhle lékař škodí zdraví. Desperados 3 představují Doca McCoye

20. 2. 2020 14:30 | Video | autor: Václav Pecháček |

Některé postavy chystaného strategického westernu Desperados 3 už fanoušci dobře znají (John Cooper, Kate O’Hara), jiné se teprve chystají dopodrobna proklepnout (Hector Mendoza, Isabelle Moreau). Pátý člen gangu rozhodně spadá do první kategorie, protože jím není nikdo jiný než vychytralý doktor McCoy.

McCoy byl kdysi mladistvým intelektuálem, který vystudoval medicínu ve staré dobré Anglii, ovšem usedlý život mu nevoněl, a tak sebral svých pět švestek a věrnou injekční stříkačku a vyrazil na Divoký západ. Teď je z něj lovec odměn a nerozlučný parťák Johna Coopera, což se nezmění ani v Desperados 3.

McCoyovy schopnosti představuje nové video, v němž se můžete obdivovat skutečně různorodým schopnostem. Doktůrek samozřejmě umí léčit, ale taky je to šikovný alchymista schopný namíchat výbušné dryáky, no a taky se rozhodně neztratí v přestřelce – svým speciálním koltem umí plnit roli odstřelovače.

zdroj: Archiv

Kdo hrál skvělé Shadow Tactics, tomu budou záběry z hraní v traileru nesmírně povědomé. Skutečně to vypadá, že noví Desperados se silně inspirují předchozí hrou tvůrců ze studia Mimimi, což není vůbec na škodu. Ovšem jak je vidět ze situace, kdy hrdinové bez velkých cavyků odprásknou dva padouchy, otevřené násilí není na Divokém západě tak vyloučené jako proti přesile samurajů.

Pakliže máte rádi sérii Commandos a zklamal vás nedávný, bohužel dosti příšerný HD Remaster druhého dílu, měli byste Desperados 3 vyhlížet s velkou nadějí. Vypadá to totiž na další stealthovou hostinu, která pořádně potrápí vaše šedé buňky mozkové.

Doc McCoy se spolu se zbytkem družiny antihrdinů vrátí v létě letošního roku, a to na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Nejnovější články