The Division 2 odhaluje endgame a datum otevřené bety
zdroj: tisková zpráva

The Division 2 odhaluje endgame a datum otevřené bety

22. 2. 2019 12:07 | Video | autor: Patrik Hajda |

Mám-li si tipnout, v Ubisoftu teď padají obrovské kameny ze srdcí. Apex Legends je sice velký úspěch a uzme si pro sebe část pozornosti, která by jinak mohla připadnout The Division 2, ale Anthem kvůli svému zbídačenému stavu není tak statný konkurent, jak to původně vypadalo. Do vydání pokračování městské akce z Washingtonu zbývají ještě tři týdny, ale už za sedm dní si ji osaháte zadarmo.

My jsme se s Vaškem potkali v Oválné pracovně Bílého domu v uzavřené betě a následně se potloukali ulicemi Washingtonu, D.C. po několik hodin, z čehož jsme sepsali rozporuplné dvoj-dojmy. Brzy se ale sami přesvědčíte o kvalitách a nekvalitách nadcházející The Division 2 v otevřené betě.

Ta proběhne příští víkend, konkrétně od 1. do 4. března na všech platformách. Ubisoft bohužel nespecifikuje, co vám v otevřené betě umožní dělat a prozkoumávat. V té uzavřené bylo k dispozici pár čtvrtí, jedna Dark zóna a vylevelovat se dalo jen na 7. úroveň (což zvládnete za pár hodin). Zároveň jste si mohli vyzkoušet endgame s postavou na 30. úrovni.

zdroj: Archiv

A když už je řeč o endgamu, nový trailer výše se věnuje právě tomuto tématu. Představuje tři specializace, které z vás udělají precizního snajpra, tichého kušiníka, nebo velmi hlasitého granátníka. Bez jedné z těchto specializací se proti elitním protivníkům neobejdete, obzvlášť proti jejich robotickým psům, kteří se nezastaví před ničím.

I kdyby v otevřené betě nebyl endgame, určitě stojí za to ji vyzkoušet, ať nekupujete zajíce v pytli. Plná verze The Division 2 vychází 15. března na PC, PlayStationu 4 a Xbox One. Doufejme, že v odladěné verzi.

Nejnovější články