The Elder Scrolls Online přinese podobu Morrowindu jakou neznáte
zdroj: tisková zpráva

The Elder Scrolls Online přinese podobu Morrowindu jakou neznáte

3. 5. 2017 14:38 | Video | autor: Adam Homola |

MMORPG The Elder Scrolls Online už za měsíc dostane svůj zatím největší přídavek Morrowind. Do série se sice vrací starý známý Morrowind, ale jak zdůrazňují tvůrci v novém videu, bude to něco nového i pro veterány série. Pokud jste v roce 2002 a později trávili v tehdejší verzi Vvardenfellu desítky, stovky či snad tisíce hodin, měli byste se připravit na Morrowind tak, jak ho neznáte.

Zdejší verze Morrowindu bude totiž zasazená zhruba sedm století před událostmi třetího The Elder Srolls. Sice se tak vydáte na různá známá místa v čele s Ashlands, Tel Mora, Bitter Coast a další, ale leckteré větší či menší věci jen tak nepoznáte.

V The Elder Scrolls Online: Morrowind budete pravou rukou poloboha Viveca s cílem zajistit, aby Vvardenfell nakonec skončil tak, jak si ho sami pamatujete. Na některé ze starých známých oblastí se můžete podívat na přiloženém videu, které v sobě prolíná jak záběry ze hry a z povedeného intro filmečku, tak nadšené reakce fanoušků.

zdroj: Vlastní

Plná verze The Elder Scrolls Online: Morrowind se pak na pultech obchodů objeví už 6. června, a to pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články