Thriller Get Even vám bude drásat nervy střílením i detektivní prací
zdroj: tisková zpráva

Thriller Get Even vám bude drásat nervy střílením i detektivní prací

23. 6. 2017 9:30 | Video | autor: Adam Homola |

Psychologický thriller Get Even, který se chvíli tváří jako přemýšlivá hororová adventura a chvílemi jako střílečka, vám pěkně zamotá hlavu. Leckdy totiž nebudete vědět po kom střílet, koho ušetřit a spolehnout se nemůžete ani na své vlastní vzpomínky. Na pohled působivý titul právě vychází na PC a konzole, jak vám vývojáři rádi připomenou v povedeném traileru níže.

Začátek videa by přitom mohl nejednomu hráči připomenout Outlast. S přibývajícím časem ale začnou být rozdíly patrné a uvidíte, že nejde jen o prozkoumávání divného prostředí a skenování věcí mobilním telefonem.

Ve hře najdete jak hodně detektivní práce, tak i několik zbraní, které využijete při občasných střetech. Pořád by ale nemělo jít o klasickou střílečku, jako spíše o netradičně pojatý horor s prvky akční hry, kdy budete někdy interagovat s prostředím pomocí mobilního telefonu a jindy pomocí střelné zbraně.

zdroj: Archiv

Get Even od polského studia The Farm 51 (NecroVision, Deadfall Adventures) si můžete na PC, PS4 a Xbox One zahrát už teď.

Nejnovější články