Titanfall vypadá jako skvělá a intenzivní zábava
zdroj: tisková zpráva

Titanfall vypadá jako skvělá a intenzivní zábava

20. 8. 2013 19:38 | Video | autor: Aleš Smutný |

Dobrá, omlouvám se. Po E3 jsem říkal, že Titanfall vypadá solidně, ale jako nic až tak výjimečného. Po téhle předváděčce se pro změnu polévám za trest prasečí krví. První věc, která u mne boduje je problesknutí příběhu kampaně. Na misi, kdy máte získat legendárního pilota Titanů zjevně najdete pilota, který je totálně pod obraz a i když jde o zlomek videa, Titanfall v tu chvíli dýchá správnou military sci-fi atmosférou.

Ale následně přijde samotná akce, která se zjevně dle současných trendů prolíná s multiplayerem a já smekám svůj imaginární klobouk. Titanfall je dynamický, ale zároveň nepostrádá dostatečný prostor a možnosti na taktizování. Ať už jde o prolézání baráků, boj s ostatními platfusáky a nebo plížení kolem soupeřova Titánu a nebo ovládání vlastního kolosu.

Je jasné, že Titán bude velkým hráčem na bojišti, ale zároveň nebude nezničitelný a protože nepůjde jen tak spawnovat, ale budete si muset počkat, bude to chtít přemýšlet, kam si jej necháte shodit. Dobře to demonstruje situace, kdy hráč likviduje protivníkovy piloty ještě než zvládnou usednout do kokpitu.

Nu a k tomu všemu Titanfall opravdu skvěle vypadá a má tu správnou sci-fi atmosféru. Najednou do něj vkládám možná až nezdravé naděje. Pokud se mu podaří dobře skloubit kampaň i multiplayer a nebo nabídnout obě části v dostatečné kvalitě, může ty naděje naplnit.

...

Nejnovější články