TOP 10 trailerů z E3 2019, aneb tohle musíte vidět
zdroj: tisková zpráva

TOP 10 trailerů z E3 2019, aneb tohle musíte vidět

14. 6. 2019 18:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Málokdy se na E3 stává to, co udělal Ubisoft s Roller Champions – oznámil hru a rovnou vydal její (nějakou) hratelnou verzi. Bez možnosti si hry vyzkoušet jsou tak hlavním tahákem prezentovaná videa. Rozhodli jsme se proto dát dohromady desítku nejlepších trailerů, které byste si neměli nechat ujít. Jinými slovy: Pokud byste měli z letošní E3 vidět jen deset videí, jsou to podle našeho názory následující kousky.

Trailery jsme vybírali vysoce sofistikovanou metodou „líbí/nelíbí“. Svoji roli nehrála jen atraktivita hry, ale taky trailer samotný – jeho nápad, střih, gradace, sdělení, styl, hudba, kolik toho ukázal či neukázal apod. Jedním z faktorů byla i atraktivita hry samotné. Nakonec šlo vždy ale o hlavně o to, jestli se nám trailer subjektivně zamlouvá.

Například proto jsme do seznamu zařadili parádní ukázku na Elsweyr a vynechali oznamovací trailer na Songs of Conquest. Na „nové Heroes“ se sice všichni třeseme jak malí a vypadá to skvěle, ale trailer jako takový je docela nuda, zatímco CGI trailer na The Elder Scrolls Online: Elsweyr je velká pecka po všech stránkách, i když zrovna do TESO se v redakci asi nikdo nechystáme. To jen na vysvětlenou, a teď už vás při sledování nebudeme rušit.

Trailery jsou seřazeny abecedně.

12 Minutes

zdroj: Archiv

Cyberpunk 2077

zdroj: CD Projekt RED

Deathloop

zdroj: Archiv

Doom Eternal

zdroj: Bethesda.net

Microsoft Flight Simulator

zdroj: Archiv

Gears 5

zdroj: Archiv

Mosaic

zdroj: Archiv

Star Wars Jedi: Fallen Order

zdroj: Archiv

The Elder Scrolls Online: Elsweyr

zdroj: Archiv

Watch Dogs Legion

zdroj: Archiv

Nejnovější články