Top Gear se vrací do série Forza se Stigem a Chrisem Harrisem
zdroj: tisková zpráva

Top Gear se vrací do série Forza se Stigem a Chrisem Harrisem

3. 7. 2019 7:30 | Video | autor: Patrik Hajda |

V krátké době další velká spolupráce pro Forzu Horizon 4. Během E3 vyšlo DLC Lego Speed Champions, ve kterém se prolnuly světy závodů a plastových kostek. Nová, v pořadí již jedenáctá sezóna zase do hry začlení prvky současného Top Gearu.

Série Forza s Top Gearem spolupracuje už od Forzy Motorsport 3. Tehdy byla ještě v pořadu slavná trojice Richard Hammond, James May a Jeremy Clarkson, přičemž poslední jmenovaný ve hře komentoval vybrané vozy. Ale ty časy jsou dávno pryč a o komentář se nyní stará současný člen Top Gearu Chris Harris.

Uslyšíte ho hlavně v „příběhových“ událostech, ve kterých se chopíte role Stiga a budete plnit nejrůznější výzvy, zatímco vám bude Harris do ucha pět ódy o vámi řízeném autě. Samozřejmě že se dostanete k novým neobyčejným vozidlům v čele s nadupaným traktorem, tedy Track-torem.

Jeho gigantických rozměrů se ale nezalekne jeden ze dvou nových Mercedesů, konkrétně Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6, se kterým se Hammond proháněl po Dubaji. Je to první vozidlo v historii Forzy se třemi nápravami, s čímž měli tvůrci z hlediska enginu nemalé problémy.

Třetím nevšedním vozidlem je Mercedes-Benz E 350 D 4Matic All-Terrain „Project E-AT“. Uf. Jde o luxusního kombíka vybaveného pro jízdu v těžším terénu. Mezi zbylými novými přírůstky, které jsou sezónními odměnami, najdete McLaren 12C Coupé, Koenigsegg CCX, Jeep Wrangler Unlimited Deberti Design, Ford Ranger Raptor a Chevrolet Impala SS.

Nejnovější články