Trailer a demo k Alien Breed 3 a hříčce Create
zdroj: tisková zpráva

Trailer a demo k Alien Breed 3 a hříčce Create

18. 11. 2010 15:35 | Video | autor: Aleš Smutný |

Alien Breed 3: Descent má být poslední, monumentální tečkou za touto sérií. V tradičním přístupu ke složitosti příběhu, tedy jednomu muži proti stovkám emzáků různého vzezření a inteligence, se naposledy představí hlavní lodní inženýr Conrad, který se vydává do nitra monstry zamořené a funkčně mrtvé lodi Leopold. Leopold se řítí společně s mimozemskou lodí do planetární atmosféry, po níž jej čeká už jen ledový oceán, který jej i následně pozře. A Conrada také, pokud s tím něco neudělá a nebo pokud jej něco nesežere. Postupně se voda objevuje v lodi a proti Conradovi nestojí jen hladoví mimozemšťané, ale i nemilosrdné prostředí planety.

Kromě klasického, intenzivního singleplayeru autoři slibují i kooperaci pro dva hráče a speciální survival mód. Že hra nevypadá špatně ukazuje sám trailer, který je příjemně atmosférický a stále evokující staré dobré Alien Breedy. Na jednu stranu jasné hororové prvky, na druhou příjemně staromilské vizuální efekty. Právě tenhle přístup by mohl Alien Breedu 3 přinést úspěch. Hra vyšla na PC a X360 včera, demoverzi si můžete stáhnout ze Steamu.

A pokud byste nechtěli trávit dlouhé hodiny zabíjením cizích či nekrotických živočišných druhů, můžete si odpočinout u veskrze tvůrčí a nedestruktivní hry od EA jménem Create. Hra je založena na jednoduchých principech, kdy jste odměňováni za kreativitu a nápaditost ve využití jednoduchých nástrojů. Tvůrci slibují takřka neomezené tvůrčí možnosti, což můžete sami posoudit v demu, které najdete na těchto stránkách.


Nejnovější články