Trailer na Dying Light: The Following naznačuje příběhovou zápletku
zdroj: tisková zpráva

Trailer na Dying Light: The Following naznačuje příběhovou zápletku

16. 12. 2015 19:17 | Video | autor: Aleš Smutný |

V únoru vyjde velký datadisk The Following pro zombie akci Dying Light a nepůjde jen o plácnutí do vody, což naznačuje nejenom zbrusu nová herní oblast, ale i příběhová linka, která vás do ní nažene. Právě zápletce se věnuje nové video, které ale spíše naznačuje, než že by bylo v něčem konkrétní.

Lepší bude si upoutávku zasadit do kontextu informací, které o Dying Light: The Following známe. Dějově se datadisk odehrává nedlouho po konci původní hry. Hlavní hrdina Kyle Crane se nemá o mnoho lépe než předtím. Naději skýtají záhadné zkazky o skupině lidí mimo město, která by mohla mít lék. Problém je v tom, že nikdo neví, zda nejde jen o mýtus, ke kterému se upínají zoufalí lidé ve světě plném zombíků. Každopádně se ale Kyle nakonec musí vydat do nového regionu, aby zjistil, co je na zvěstech pravdy.

Trailer celkem úsměvně na mapce ukazuje, že Following skutečně nebude malý datadisk a nabídne zcela nové „pískoviště“ pro vaše parkourové hrátky s nemrtvými. Rozšíření vyjde 9. února pro PC, PS4 a Xbox One společně s Enhanced edicí, o níž se více dočtete v tomto článku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články