Trailer na LEGO The Hobbit je zábavnější než trpasličí vtipy
zdroj: tisková zpráva

Trailer na LEGO The Hobbit je zábavnější než trpasličí vtipy

10. 3. 2014 18:49 | Video | autor: Petr Poláček |

Tak dlouho jsem chodil na druhou část Hobita až ji v kinech přestali dávat. Už je také nad slunce jasné, že nestihnu ani aktuální Lego film. Možná bych ale mohl oba resty naráz spláchnout hraním LEGO The Hobbit, která na prakticky všech současných platformách vyjde 11. dubna. Soudě dle posledního traileru bych si navíc mohl užít mnohem víc legrace, než by mohly nabídnout oba dva filmy dohromady.

Netuším, jakou magii vývojáři z TT Games používají, ale nepovažuju za normální, že se jim daří tak dlouho držet vysokou laťku LEGO her nejenom pokud jde o zábavnost, ale hlavně když jde humor. Možná se mnou nebudete souhlasit všichni, ale následující trailer zkrátka zábavný je.

Kdyby podobným způsobem zfilmoval knížku Peter Jackson, vydržím v kině klidně na desetihodinovém filmu. Samozřejmě se může nakrásně ukázat, že hra není vůbec zábavná a poťouchle vtipná, jako trailer, ale tím se můžeme trápit až vyjde. Prozatím mám obrovskou chuť LEGO The Hobbit vyzkoušet, což se mi u LEGO her už pár dílů nestalo.

...

Nejnovější články