Trailer na Star Wars: Battlefront II prozrazuje, že se kampaň odehrává mezi událostmi šesté a sedmé epizody
zdroj: Vlastní foto autora

Trailer na Star Wars: Battlefront II prozrazuje, že se kampaň odehrává mezi událostmi šesté a sedmé epizody

12. 4. 2017 10:31 | Video | autor: Aleš Smutný |

Ačkoliv oficiálně bude Star Wars: Battlefront II představená až 15. dubna, první trailer už unikl na internet. Z vyjádření DICE bylo jasné, že kromě multiplayeru zde najdete i příběhovou kampaň a video na ni velmi vágně odkazuje. Zřejmě se bude odehrávat během událostí mezi Návratem Jediho a Síla se probouzí, a sledovat budete „doposud neodvyprávěný příběh vojáka.“ Jak se zdá, mohlo by jít o elitní imperiální stormtrooperku, ale pochybuji, že DICE zkusí z rukávu vytáhnout ekvivalent TIE Fighter, a tak nejspíš během kampaně přejde na druhou stranu.

Druhá část traileru už se věnuje multiplayeru. Ten se bude věnovat všem érám ságy Star Wars, ovšem zatím to nevypadá na Starou Republiku, a nejdál se asi dostaneme do období kolem Epizody I, což potvrzuje Darth Maul.

Znamená to ale, že by mělo dojít i na Clone Wars a na dalších záběrech je vidět i Rey a Kylo Ren, takže rozpětí všech map a hrdinů bude bohatší, a tedy snad i arzenál a typy vozidel. Na další informace si ale budeme muset ještě počkat. Doufejme, že na Star Wars Convention za tři dny bude víc než jen tohle video.

zdroj: Archiv

Nejnovější články