Třetí DLC pro Call of Duty: WWII vás vezme do Ruska, Nizozemí a Itálie
zdroj: tisková zpráva

Třetí DLC pro Call of Duty: WWII vás vezme do Ruska, Nizozemí a Itálie

28. 6. 2018 11:13 | Video | autor: Patrik Hajda |

Posledních několik měsíců se o druhé světové válce žhavě diskutuje především ve spojení s Battlefield V, ale Call of Duty: WWII nám dalším dodatkem připomíná, že ona tuhle válku už nějakou dobu vede. Třetí DLC United Front obohacuje multiplayer o další tři mapy, rozvíjí příběh se zombíky a nabízí novou operaci v módu War. DLC doprovází ještě obsahový update.

V rámci trojice nových map zavítáte do zasněženého Stalingradu v Sovětském svazu, v Nizozemí prožijete jednu z největších výsadkových operací na mapě Market Garden a v Itálii se pokusíte podpořit (či překazit) spojenecké snahy o dobytí Říma v zdevastované vesničce Monte Cassino.

Nová mise pro mód War nese název Operace Supercharge a točí se kolem druhé bitvy u El Alamein. Polní maršál Montgomery se svými spojeneckými silami vyhnal Němce a Italy z jejich významných pozic v Tunisku. Vy se v roli spojenců snesete z nebes a natřete to skopčákům v jejich poslední pevnosti.

zdroj: Archiv

Příběh Nazi Zombies pokračuje další kapitolou The Tortured Path. Čtyři noví hrdinové mají za úkol dopravit poslední část meče císaře Barbarossy z Berlína do španělského přístavu Málaga kontrolovaného spojenci. Své bojové zkušenosti otestujete ve třech odlišných lokacích a snad konečně sestrojíte celý meč, s jehož pomocí ukončíte apokalypsu nacistických zombií.

DLC United Front je předposledním DLC ze season passu a je rovnou dostupné na PS4, zatímco ostatní platformy se dočkají o něco později. Kromě placeného dodatku dorazil na všechny platformy zajímavý update, který přidává novou třídu a tři módy základních tréninků.

Třída kavalérie je vybavena štítem, který ji chrání před nepřátelskou palbou. Štít lze zároveň použít k prorážení nepřátelských řad. Hráč za kavalérii by se měl soustředit na plnění cílů – vše totiž dělá rychleji (zabírání vlajky v Domination, pokládání bomb v Search & Destroy, stavbu a boření zdí ve War). Kavalérie zároveň získává lepší skóre za plnění cílů a každé dvě asistence se jí počítají jako kill.

zdroj: Archiv

Základní trénink Escalation je něco pro milovníky SMG. V tomto režimu vám každé zabití na moment zrychlí míření a double kill rovnou dobije zásobník. Trénink Wanderlust vás zase po každé smrti obdaří novou zbraní s náhodnými doplňky, přičemž i pouhá výměna zbraně při hře vám do ruky hodí něco náhodného.

Poslední trénink Specialist je opravdu speciální. Vyberete si tři různé tréninky, které se vám postupně zpřístupňují po dosažení 200, 400 a 600 bodů. Skóre 800+ vám dá přístup k úplně všem tréninkům ve hře, přičemž smrtí se vše vynuluje.

Nejnovější články