Třetí Van Helsing kráčí na digitální pulty obchodů se startovním trailerem
zdroj: tisková zpráva

Třetí Van Helsing kráčí na digitální pulty obchodů se startovním trailerem

22. 5. 2015 19:12 | Video | autor: Adam Homola |

To je tedy rychlost! Je to teprve pár dnů co vás Honza informoval o posledních dvou hratelných třídách do The Incredible Adventures of Van Helsing III a teď tu máme startovní trailer. Hra je totiž venku, respektive se odemkne za pár hodin a pak už můžete začít vesele hrát. Sobotní ráno není špatný začátek nového fantasy dobrodružství. Nový Van Helsing vás vyjde jen na 15 dolarů a pokud máte předchozí dvě hry, dostanete 20 procent slevu za věrnost.

"Na začátku třetí hry série pro nás bude nejzajímavější sledovat, jak se budou hráči seznamovat se šesti novými třídami. Se kterou se nakonec postaví nepřátelům. My jsme přesvědčeni, že se hráčům všech tří her bude líbit především příběhové odhalení točící se kolem Lady Katariny," napsal v tiskové zprávě Zoltán Pozsonyi, který v NeocoreGames pracuje jako producent.

zdroj: Archiv

Připomeňme že The Incredible Adventures of Van Helsing III je pokračováním dvou docela povedených diablovek s bijcem upírů a jiné fantasy havěti v hlavní roli. Trojka se může chlubit klasickým singleplayerem, kooperativním režimem pro čtyři hráče a nebo totálním nářezem v podobě osmi hráčů v PvP. Hru najdete na Steamu na těhto stránkách.

Nejnovější články