Trumfem Assassin’s Creed Odyssey je svoboda v boji, rozhovorech i lásce
zdroj: tisková zpráva

Trumfem Assassin’s Creed Odyssey je svoboda v boji, rozhovorech i lásce

11. 9. 2018 11:30 | Video | autor: Václav Pecháček |

Assassin’s Creed Odyssey oproti ostatním dílům vražednické série opouští více méně nalajnovaný koridor v otevřeném světě (je to trochu oxymóron, ale víte, jak to myslím). Ve starém Řecku se konečně dostane na dialogové volby, budete si moct vybrat, komu pomůžete a koho zabijete, a dost možná přehodíte výhybku i na kolejích hlavního příběhu. Právě o téhle svobodě pojednává nové video.

A nejde jen o příběh a rozhovory. Svobodu máte i v dalších oblastech svého peloponéského konání. Herní styl: vrah, nebo válečník? Vzhled: asasínská kápě, nebo spartská zbroj? A nakonec i hlavní hrdina: Kassandra, nebo Alexios? V traileru uvidíte a uslyšíte oba dva a pomalu si můžete začít tvořit názor, kterého z nich si nakonec vyberete.

zdroj: Archiv

Pamatujte, že na rozdíl od takového Mass Effect: Andromeda tu volba jednoho kompletně vyřadí ze hry druhého. V Andromedě jste se stali jedním ze sourozenců Ryderových, ovšem ten druhý byl stále součástí příběhu. Assassin to má jinak – když si vyberete Alexia, Kassandra neexistuje. Škoda. Oba hrdinové jsou svým vlastním způsobem sympatičtí.

A ještě jedno srovnání s BioWare. Chystaná Anthem nebude obsahovat žádné romantické vztahy mezi postavami, ovšem Odyssey ji zastoupí. V Řecku se nachází spousta lásky žádostivých lidiček, a někteří z nich určitě rozbuší srdce i našim hrdinům.

Svou vlastní cestu Středomořím si všichni zájemci začnou vyšlapávat 5. října. Assassin’s Creed Odyssey vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články