Tvůrci Bayonetty a Nieru: Automata v pátek vydají novinku Astral Chain
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Bayonetty a Nieru: Automata v pátek vydají novinku Astral Chain

28. 8. 2019 10:29 | Video | autor: Patrik Hajda |

O někom, kdo je opravdu šikovný, říkáme, že má zlaté ručičky. Ale pro PlatinumGames je takové označení nedostatečné. Jak stojí v názvu studia, jejich hry, a tedy i ruce jsou rovnou platinové. Bez přehánění. Jak Bayonetta, tak Nier: Automata patří k nejlepším kouskům herní historie, které na Metacriticu atakují devadesátku. A platí to i pro jejich novinku Astral Chain.

Krabička se hrou bohužel doputovala do naší redakce až dnes ráno, takže naše recenze bude vůči těm zahraničním značně opožděná. Musíte si tak vystačit s mými dojmy z minulého měsíce, ve kterých opravdu nešetřím nadšením. Co se zahraničních recenzí týče, skóre 88 z 52 zdrojů je hodně slušná známka.

Astral Chain vychází už tento pátek exkluzivně na Switchi, a pokud jsou vám mé dojmy a zahraniční recenze málo, tak se nechte namlsat novým trailerem. Uvidíte v něm všechny stěžejní prvky hry – policejní vyšetřování, jízdu na motorce, souhru s Legionem a samozřejmě akční souboje plné krásných efektů, bez kterých by to v PlatinumGames prostě nešlo.

zdroj: Archiv

Nejnovější články