Tvůrci Samorostu vydají Chuchel v prvních měsících příštího roku

6. 10. 2017 16:03 | Video | autor: Adam Homola |

České a celosvětově známé studio Amanita Design vydá svoji příští hru už v prvních měsících příštího roku. Nebude to přitom nic jiného, než loni představený a podivný Chuchel. Ten svůj bizarní styl nezapře, a i z nového traileru jde na první pohled jasně vidět, že za hrou stojí Amanita.

Pokud jste hráli téměř libovolnou hru od Amanity, ať už to byl třeba jen Samorost 3 nebo Machinarium, výtvarný styl studia je v Chuchel skoro hmatatelný, stejně jako specifický humor a roztomilé zvuky.

Chuchel je minimálně na pohled nestandardní logická adventura a jako taková se bude možná i hrát. Nebudete v ní navíc zachraňovat svět, ani nějakou fantasy říši plnou roztodivných zvířátek. Podle traileru a jeho oficiálního popisku půjde hlavně o to zachránit třešničku.

zdroj: Archiv

Amanita sice hře přesné datum vydání ještě neudala, ale alespoň ho trochu upřesnila. Chuchel vyjde už v prvních měsících příštího roku, a to na PC, Mac, Android a iOS. Vedle přiloženého traileru se můžete pokochat i novými obrázky, které najdete v galerii na kartě hry.

Nejnovější články